Check onze voordelige hotels in Dublin

Aan de rand of net buiten Dublin vind je de goedkoopste hotels. Zoals the Plaza Hotel, Aspect Hotel West en Hotel Ibis Dublin. Prijzen variëren van 40 euro tot 70 euro per nacht, voor twee personen. Let wel op: je bent met het openbaar vervoer ruim een half uur onderweg naar bijvoorbeeld Trinity College in het centrum.

In en rond het centrum betaal je voor een hotelovernachting tussen de 30 en 50 euro per persoon per nacht. Hotels in Temple Bar District, zeker die grenzen aan een pub of nachtclub kunnen gehorig zijn.

Dublin City Inn

Dublin City Inn ligt niet in het Temple Bar District, maar in het centrum van Dublin ten noorden van de rivier Liffey. Vanaf dit hotel is het een paar minuten lopen naar O’Connel Steet, ongeveer tien minuten naar Temple Bar en twintig minuten naar Croke Park. Met het bus of tram ben je er nog sneller. Prijzen vanaf 30 euro per persoon per nacht.

McElroy Budget Accommodation

Het kleine McElroy Budget Accommodation bij het groene Mountjoy Square grenst aan het centrum van Dublin, op ongeveer een kwartier lopen van O’Connell Street en 25 minuten van Trinity College. Stadion Croke Park ligt op niet meer dan tien minuten afstand. Prijs per persoon voor een overnachting: vanaf 25 euro.

Townhouse Hotel

Net als Dublin City Inn is de Townhouse Hotel te vinden ten noorden van de Liffey, op ongeveer een kwartier lopen van Trinity College. Het pand is gebouwd in de Georgian tijdperk. Ook het Globestrotters Hostel is daar te vinden. Hotelovernachting vanaf 30 euro per persoon.http://www.townhouseofdublin.com/Location-of-Townhouse-Guesthouse/?_ga=1.96888031.1546271802.1422006565

Jurys Inn

Of probeer eens bij Jurys Inn.  https://www.jurysinns.com/hotels/dublin

Russel Court hotel

Party people opgelet: in het Russel Court hotel verblijf je in het hart van Dublin, op een steenworp afstand van het winkelgebied rond Grafton Street en de uitgaanswijk Temple Bar District. Het hotel bestaat naast kamers uit twee nachtclubs en een discobar. Het kan dus flink gehorig zijn, zeker in het weekend. Prijs per nacht per persoon ligt tussen de 20 en 30 euro. http://www.russellcourthotel.ie/

Plaats een reactie